Begeleiden van mensen met fybromialgie en chronische vermoeidheid

Als runningtherapeut loop ik onder andere hard met mensen die willen leren hardlopen, last hebben van angsten, sombere stemmingen,negatief zelfbeeld of overgewicht. Daaraan kan ik binnenkort fybromialgie en chronische vermoeidheid toevoegen. Hiervoor volg ik een training en ben het eerst op mij zelf aan het uitproberen. Vanochtend heb ik 7 km hard gelopen op een bepaalde hartslag. Voor het eerst ook s morgens vroeg om 6.30 uur. Dat hoort niet bij de training maar was wel erg goed om eens te ervaren. Lastig je bed uit komen maar als je dan eenmaal hebt gelopen, is het wel heel erg lekker.

Via de website; www.runningtherapiealkmaarenomstreken.nl, ga ik deze zes weken bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *