Nieuwe buddy’s

Nieuwe buddy’s

Vanavond weer een gesprek met twee nieuwe buddy’s voor Running Blind. Altijd leuk om met mensen in contact te komen en dit samen op te starten. Ik ben benieuwd waarom deze mensen ze zich willen gaan inzetten.

Dan even vakantie en daarna geven we een informatie avond voor buddy’s; Running Blind Nederland komt vertellen over hoe je iemand begeleid met een visuele beperking en ze gaan het zelf ervaren; slechtziend zijn en hardlopen. Natuurlijk komt er ook iemand vertellen over hoe het is om slechtziend te zijn en hoe fijn het is dat er buddy’s zijn.

In het najaar ga ik samen met Patrick twee clinic’s geven in samenwerking met Visio. Dan kunnen mensen met een visuele beperking het gewoon eens uitproberen. De meeste hebben nog nooit bedacht dat je ook kunt hardlopen. Het gaat om mensen die vanaf hun geboorte slechtziend zijn maar ook de mensen die later slechtziend geworden zijn. Dat kan door een oogziekte maar ook door diabetes. Alle leeftijden zijn welkom. We geven zelfs een clinic voor kinderen!

Maar eerst maar eens vanavond en gaan kennismaken met de nieuwe buddy’s.

www.runningblind.nl en www.runningtheraperiealkmaarenomstreken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *