De runningtherapeut

De runningtherapeut IMG_4429

Sinds 2007 ben ik, Monique van der Voort, runningtherapeut.  Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd in Amsterdam en ben daarna  jaren lang werkzaam geweest in de (jeugd) hulpverlening en kinderopvang. In het coachen van kinderen, jongeren, volwassenen, ben ik steeds meer runningtherapie in gaan zetten en met mooie resultaten. Runningtherapie kan met alle leeftijden als iemand maar bereid is om in beweging te komen.

Mijn nieuwsgierigheid is groot en daarom heb ik naast mijn werk altijd trainingen gevolgd, zoals NLP, Systemisch werk, oplossingsgericht werken, Emotional Focus Therapie, hoogsensitiviteit, hartcoherentie, trainingen rondom echtscheiding, familiemediator, assistante hardlooptrainer, voedingsdeskundige, mindfullness en systeemtherapeut in opleiding. Trainingen, ervaringen, persoonlijke kijk op de wereld, dat neem ik mee in de coaching of gewoon in het samen rennen.

Mijn grootste hobby is natuurlijk hardlopen. Ik heb eigenlijk altijd hardgelopen, wisselend in afstanden en doelen  Het zit voor mij niet in de prestatie maar vooral in het heerlijk ontspannen hardlopen. Genieten van het buiten zijn, de bossen, het strand. Daarnaast zorg je hiermee goed voor je lijf en dus voor je gezondheid.